Kuidas/kuhu ma kutsun 20 000 inimest endale külla?

Yo, rahapuugid!

Hästi kiire ja väike ja lühike postitus tuleb nüüd, sest ma vaatasin just oma lehe statistikat ja heldimuspisar tuli silma. Õnneks soe suvepäike kuivatas selle kiiresti ja kellelegi ei tekkinud kahtlust, et mida tuiab mingi täiskasvanud vend mööda linna ja lihtsalt pillib.

Juulis käis mu blogis 20 000 inimest! See on kõigi aegade rekord. Ja kõige suurema külastatavusega päev 4 aasta jooksul oli samuti juulis, kui mu lehel pervas ringi 1800 inimest. Ma tahaks teile ühe peo enda kulul korraldada, aga ei tea, mis koht sellise massi ära mahutaks. Isegi, kui keegi nüüd hea koha soovitab, siis pidu vist ikkagi ei tule, kuna ma ei raatsi teie peale kulutada, teate ju küll.

See puuduolev viis sotti tuleb täis peale seda postitust, trust me 😉

Ma päriselt väga loodan, et te leiate siit lehelt endale kasulikku infot või motivatsiooni või mõtteid või saate kommentaariumis ennast niisama tühjaks ventileerida ja stressi maandada – see leht on meie kõigi oma ja kõik on lubatud. Ka kõige hullemad pessimistid ja negatiivikud võivad siin kaasa möliseda.

Mul on selgelt meeles mõni aasta tagasi tehtud postitus Facebookis, kui trükkisin 300 korda sõna “tere”, sest mul oli 300 lugejat. Tahtsin kõik ükshaaval ära teretada. Enam ma seda teha ei jõua, sest 20 000 korda “tere” trükkida… no ma ei peaks pärast seda enam siis ilmselt mitte kunagi oma sõrmeküüsi trimmima.

Suur aitäh, et teie rahahimurad pupillid on leidnud tee mu Rahakrati blogisse!

Kiitos!
Jälgi
Teata mind
guest
12 Kommentaarid
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
See kingitusevend

Samas kui sa õpid ära kopi-peisti kunsti, siis ei olegi vaja nii mitu korda “tere” kirjutada 😉

rahakratt

Aga see ei oleks personaalne! Kuidas ma saaks teile nii alatult teha? Te ei ole mul mingi suvaline inimrämps siin ju.

FinanceFreedom.eu

Jõudu! Kahjuks on see tegelikult vaatamiste arv. Külastajate arvu näed kui vajutad “show me” ja suunab wordpressi statistika lehele edasi. Kus avaldub rohkem detailasemat statistikat.
Vahe on selles, et üks külastaja võib mitu vaatamist teha, a la vaatab mitut erinevat postitust. Seega reaalne külastajate arv peaks olema kordades madalam. Ma pakun, et umbes 10 000 või isegi vähem, oleneb kui mitut lehte nad sul vaatavad.
Samas mida rohkem lehti üks külastaja vaatab seda parem, siis tead et sisu on hea ja inimesed viidavad rohkem aega su lehel.

rahakratt

Miks sa pead siuke Tujurikkuja olema?

FinanceFreedom.eu

Tahtsin oma kommentaari lõppu lisada, et vabandust, et su tuju nõnda alla toon. Aga oh well 😀

rahakratt

Tahtsin ka oma kommentaari lõppu lisada, et mine per…, et mu tuju nõnda alla tood.
Aga oh well ?

Martin

Ehk jah blogi postituste arv korda umbes 1.25 tuli ainuüksi minult – lugesin juulis blogi algusest lõpuni läbi.

rahakratt

Võtsid puhkuse? Mõni on mulle siin kirjutanud, et hakkas kevadel lugema ja on praegu aastas 2018 alles.

Kaisa

Topless rahakratt tõi kindlasti palju vaatamisi 😀

rahakratt

Sellel oli oma roll mängida, tõepoolest…

Pensionieelik

See blogi on üldse ainus asi, mida eesti keeles lugeda! Väga inspireeriv ja naerutav!

rahakratt

Kui vaid mõni meediakonglomeraat ka sellest aru saaks ja mulle paarimillise ülevõtmispakkumise teeks.

12
0
Ära mõtle, kohe ütle!x
Scroll to Top