Ma kaotasin raadios oma süütuse!

Ma saan iga päevaga järjest kuulsamaks ja talletan ennast järjest kindlamini Eesti rahaajaloo annaalidesse. Mu lõppeesmärk on saada mumifitseeritud ja olla Eesti Panga muuseumi eksponaat. Ja seetõttu kutsutakse mind järjest enam kodust välja, et saaksin oma otsatut tarkust teiste omasuguste lollikestega jagada. Mis saab mul selle vastu olla? Enamasti on küllakutsujate lauad heast-paremast lookas ja vahel eksib väike kupüürgi mu taskusse, kui olen kuskil külapeal käinud. Vahel tuleb see kupüür vabatahtlikult ja see antakse, aga eks vahel tuleb ise salaja võtta. Mul vahet pole, peaasi, et linnavahelt koju jõudes purjus plussis olen.

Sedakorda käisin külas kodumaise rahastrippari Marco Yolo privaatklubis ja rääkisin poistele, mida mina maailma asjadest arvan.

#yolo #madphotoshopskills

Mis siis raadios toimus? Rääkisime rahast ja spordist nagu mehed ikka. Naistest tahtsime ka rääkida, aga vist läks meelest ära.

Tahad kuulata? Nii see hitivabrik sündis:

Eesti podcasti maastikul on veel kõvasti arenguruumi. Väike vihje, kuidas edaspidi saateid veelgi rõõmsamaks teha…

Mina vasakul. Kahjuks.

Kusjuures ma lugesin ise ka selle postituse pealkirja paar korda ja pean tunnistama, et sellest võib natuke vale mulje jääda. Mu plaan oli öelda seda, et olin elus esimest korda raadios ja kaotasin nagu raadiosüütuse, aga eks te lugege siit välja nii nagu te ise soovite. Pervod.

Siis tõmbas igemed paljaks, kui mu konto jääki koos vaatasime

6 thoughts on “Ma kaotasin raadios oma süütuse!

 1. ET Vasta

  Alkovaba? Mis värk?

  1. rahakratt

   Ma ei tea. Poisid seal väidavad, et ei joo ja teevad sporti, aga välja ei paista see kuskilt. Mina õnneks enne tegin ühe õlunaadi ja pärast ka 2tk.

 2. filx Vasta

  Ega nad ei täpsustanud mis sporti teevad. Selles suhtes tugitooli sport on ka sport ja six pack asemel saab vaati kõhule taga ajada. Õlts oli ju laual….

  1. rahakratt

   Ju on neist keegi seal vallaline ja niisama kõvatavad, et pärast linnapeal “intresse” üles korjata ja koju tassida.

 3. Markus Vasta

  Sa võiksid raadiotel endale meeldivama hääle lasta valida (mõne Hollywoodi staari ehk), investeerimine peaks ju ka meeldiv olema. Hetkel kõlad nagu K.Lusti saates kupeldamisskandaalis anonüümsust sooviv osaline.. 😉

  1. rahakratt

   Olen korduvalt palunud, et tehke mind Cypress Hill’iks, aga tulutult.

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga