Mina ja mu 100 kilo laval ehk rahajumala asemiku kontsert Investeerimisfestivalil. Aa, ja siis see kuulus investorite kahvlitrikk ka!

Tuti-pluti, mu vaesed jälitajad!

Ma tean, et enamus siinset auditooriumi kas lihtsalt ei raatsinud suvel Rahasimmanile tulla või siis ei saanud seda endale lubada. Ma täpselt ei tea, aga ma olen kindel, et pilet maksis mingi üle 10€ kindlasti. No väga kahju igaljuhul, kuigi samas tore ka, et igast pööblit ja vaeseid sinna ligi ei lastud. Vaesus võib nakkav olla ja ma eelistan oma aega pigem kröösuste seltskonnas veeta.

Olete vist juba isegi aru saanud, et kui on vähegi võimalus uudistesse saada, siis ma püüan selle ära kasutada. Neid võimalusi on erinevaid ja viimasel ajal olen hakanud tegutsema rahvusvahelistel turgudel:

Aga igaljuhul paistab, et siiski on mingi kõrgem jõud seal üleval teilegi, vaestele, armuline, sest kui sa oled mu blogi lugeja, siis saad nüüd kuulata ja vaadata tasuta seda kontserti, mis suvel toimus.

Ausalt, inimesed naersid ja plaksutasid vahetpidamata, ma ei tea, miks seda videos kuulda ja näha pole…

A missa veel ootad, et juba ammu järgi ei ahvi ja rikas ei ole?

Näiteks SIIT võtad mingi soovituslingi, saad rahhi selle eest ja hakkadki järgi tegema. Kohe!

Rahajumala asemiku saabumine maa peale (tited sõidutati platsilt muidugi väga kiirelt minema)
Jälgi
Teata mind
guest
4 Kommentaarid
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
bvete

Vaatan ja mõtlen jälle, et küll sai hea asi tiimiga kokku pandud * le cries *

rahakratt

Eks sellised esinejad ikka teevad asja heaks, jaa…

Marta

niiniiraske kuulata seda häälemoonutust, saan aru, et sa ei taha enda isikut paljastada, aga kahju lausa vaadata/kuulata antud videot.

rahakratt

Need 2 aadressi sulle, et tulevikus asjad paremad oleks: kaebused@investeerimisklubi.ee ja meelis.mandel@pähklisegu.ee

4
0
Ära mõtle, kohe ütle!x
Scroll to Top