2021 eesmärgid

Pool milli.

Jälgi
Teata mind
guest
34 Kommentaarid
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Austaja

Legend

rahakratt

?

Financefreedom.eu

Pool milli mida?

Pool milli pikemaks kasvada?
Pool milli shvantzule pikkust juurde jebida? :’D
Või eksisid õigekirjaga ja tahtsid kirjutada “pool miili” ehk joosta tervelt pool miili järjest?

rahakratt

kõik su pakutud ideed on head, jah. Üks on veidi madalalaubaline, aga okei. Paneme aasta lõpuks ikka poolemillise väärtuse lukku!

Eduard

Lahe, mul sama eesmärk selleks aastaks. Olin juba lähedal, siis ostsin endale uut kodu, nii et loodan, et ei lase sul minust mööda minna!

rahakratt

Oleks võinud kahepeale osta ju. Näed, see on see eestlaste värk, et koostööd ei tehta. Igaüks punnitab ise ja lõpuks on kõik võrdselt vaesed, kurat.

Andrea

Ma panin eesmärgiks 20k! XD Kah tubli!

rahakratt

See on väga norm summa. Ega ma ise ka ei tea, kuidas mul see latt nii kõrgeks läheb, aga eks näeb, kas aasta lõpus panen raha sinna, kus suu on nagu öeldakse.

Präänik

Mul on sama plaan

Rahabot

Mul oli ka. Siis hakkasin kodu ehitama 😀

rahakratt

Vaata mu vastust Eduardile. Täiesti lõpp.

Eduard

Et siis võiks ikka kolme peale osta, siis oleks vähemalt mill koos

rahakratt

Just, noh.

Pendli Enn

Vaadates, et poole milli eel hakatakse kodu ehitama, ütleb mu pendel, et kratt hakkab sel aastal hoopis kodu ehitama.

rahakratt

Haha, Bently-N-del, sina siin?!?!
Ei, mul see aasta nii grandioosseid plaane pole. Aga nüüd panete siin seemne mulda… 40. sünnaks võiks ju nii kröösus olla, et ära teha. Praegu tuleks siis vaikselt mingi krunt libistada omale õiget aega ootama.

filx

Aitähh, et seekordne aruanne oli lühike ja konktreetne mitte nagu eelmised aastad magistritöö kaalus mula. Lisaks säästsid ka loodust ning aitasid kaasa Digikoristus päevale kuna ei raisanud asjatuid bitte ja baite.

rahakratt

Mida vähem ma onlines olen, seda väiksem on neti arve ju ka. Või ei? Kodust lahkudes ma tõmban igaljuhul ruuteri seinast välja.

Andrea

Minul on ka eesmärk! 20 k! Ka tubli!

rahakratt

Muidugi. Ja kui täis ei tule, siis võite need summad mulle anda ja uuel aasta jälle proovida!

Raino

krt, see sai hea!

rahakratt

Lugesid ikka lõpuni?

Raino

poole peale 😀

Mari

Minul on eesmärgiks sel aastal koik kohustused, millel üle 4% intress ära kaotada. Et passiivseteks sissetulekuteks tulevikus oleks suurem võimalus, tuleb eelneva elu karmavõlg tasuda! Ausalt – olen alustanud ebavajaliku müümise ja kulude kirjapanemisega – mis toob aga loodetavasti korraliku säästu. Sellised paketid ka juba maha võetud. Ei tea, kuna ma poole millini küll jõuan – aga vähemalt olen esimese ja kõige raskema sammu teinud – ma olen alustanud!

rahakratt

Kiidan heaks, see on hea plaan, kuidas alustada!

Pahatatt

Q: Miks rahakrati ettevõte pankrotti läks?
A: Sest tal oli ainult kulu-kulu.

rahakratt

Ilus haiku!

Madis

Kratt, kui suur % portfellist sul EstateGurus on? Kui mõistlikuks pead hetkel läbi EG investeerida?

rahakratt

Peast ei tea, võtan eraisikuna asjad välja, et kolhoosiga sisse minna. Võid vist tuletada kuu kokkuvõtte intressidest.

Präänik

Tere! Viimasel ajal olen vaadanud oma Balti aktaiate sendihunnikut ja mõelnud, et kas on viimane aeg kõik rahaks teha. Kas kordub eelmine kevad ja praegu paras aeg Selveri hindadega maha müüa, et siis säästu hindadega hulgipakis tagasi osta. Rahakratt & sõbrad, milline on teie lähenemine?

rahakratt

Mis selle rahaga edasi teed? Meie lähenemine on üsna läbipaistev, kui oleme 5a-6a juba asju hoidnud ja juurde võtnud. Praegu võid müüa, kevadise divika (kui antakse) vahele jätta ja odavalt tagasi osta küll. On sel pointi?

Mr Fix

kas oled kuskil lahanud teemat, kas teha investeerimiseks OÜ või eraisikuna?

rahakratt

Olen ikka, jah.

Algaja

Tere Kratt!
Olen nii vahelduva eduga su toimetamist vaadanud ja tahan ise ka leida selle aja, et saaks ka kunagi seliseid numbreid hõisata. Momendil töö ja kooli korvalt pole aega süveneda investeerimismaailma seega vaikset tiksutan endale algkapitali kasvukontoga, millega siis parema aja saabudes nö “krattima” hakata korralikult.

Vaga tublisti oled kosunud kui vorrelda 5 aasta tagust aega kui alustasid. Noh sissetulekutega jaan nvn alla sulle sest sul oli see aeg ikka suurem pohipalk ka kui mul aga noh slp koolitee saigi uuesti ette voetud et voimalusi parandada.

Ahjaa, mis arvad sina sellest redditi rallist wallstreeti vastu?

rahakratt

Yo, ma soovitan seda “paremat aega” mitte väga kaua oodata, kui sa juba kõrvaltpanekut viljeled. Võta kasvõi iga E, K ja R hilisõhtul 1 tund, et midagi kuskil surkida või lugeda või katsetada. Kõlab nagu vähe, aga see teeb iga kuu 12h. Parem kui 0.
Ma ei oska Reddit teemast kaasa rääkida, ei ole süvenenud ega võtnud osa. Kui iga paanika peale joosta, siis ei jõua kuhugi. Just paar minutit tagasi kuulutas kogu maailm bitcoini tagasitulekut. Nüüd jälle kuidagi vaikseks jäänud. Ma ajan oma rida ja proovin püsiv olla (treenin seda teadlikult, kuna püsivusega on mul elus probleeme olnud, kipun liiga vara uisud nurka viskama tavaliselt).

34
0
Ära mõtle, kohe ütle!x
Scroll to Top