Kuidas investeerida 2019. aastal? (vihje: eks ikka rahaga)…

Hola, kallid rahapuugid!

Mis tunne on uue aasta esimesel päeval? Pea valutab nagu oleks Tallinna linn oma ilutulestiku sinu kolba sees korraldanud, eks? Ma tean. Mul on täpselt sama – pool päeva on juba läbi, aga ma olen endiselt kellegi vannis kuskil tundmatus korteris, frakk seljas ja adenoidideni Mummi ja Vövv Klikood täis pumbatud. Mis teha, elu on elamiseks!

Ja ega sellega head uudised ei lõppe! Esimese asjana hakkan uuel aastal kohe manti laiali jagama. Annan ära 2 tasuta pääset Investor Toomase rahafestivalile. Tule kirjuta mu fesaris kommentaari, kellel sa käest kinni võtaksid, et sinna minna ja nii ongi. Mingeid muid lollusi tegema ei pea.

Ahjaa, ma olen ju ise ka sellel ürral laval. Tule vaata, mis komejanti seal teha annab. Jätan ilmselt sama fraki endale selga ja tulen otse aastavahetuse peolt!


11 thoughts on “Kuidas investeerida 2019. aastal? (vihje: eks ikka rahaga)…

 1. 87 Vasta

  Kui FB pole, siis kas peab ise pileti ostma?

  1. rahakratt

   Muidugi. Tegelt võid siia alla ka kirjutada.

  2. 87

   Sel juhul võtan vennal käest kinni ja tuleme 🙂

 2. Kaire Vasta

  Osaleks ka siin ja võtaks kaasa mehe 🙂

 3. Kreek Vasta

  Mina tahaks osaleda Kaidoga koos.

 4. Kreek Vasta

  Mina osaleks Kaidoga.

  1. rahakratt

   Palju sul neid Kaidosid on?

 5. Erik Vasta

  Mina võtaksin kaasa sõbra, kes on hetkel veel investeerimiskauge.

 6. Yksk2ks Vasta

  Võtaksin hea sõbra, Madise kaasa, aitäh

 7. Kristel Vasta

  Ma saadaks noore sugulase koos kaaslasega:)

 8. Liina Vasta

  Krabaks härra kaasa…näiteks enda oma 😉

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga