Kuidas investeerida 2019. aastal? (vihje: eks ikka rahaga)…

Hola, kallid rahapuugid!

Mis tunne on uue aasta esimesel päeval? Pea valutab nagu oleks Tallinna linn oma ilutulestiku sinu kolba sees korraldanud, eks? Ma tean. Mul on täpselt sama – pool päeva on juba läbi, aga ma olen endiselt kellegi vannis kuskil tundmatus korteris, frakk seljas ja adenoidideni Mummi ja Vövv Klikood täis pumbatud. Mis teha, elu on elamiseks!

Ja ega sellega head uudised ei lõppe! Esimese asjana hakkan uuel aastal kohe manti laiali jagama. Annan ära 2 tasuta pääset Investor Toomase rahafestivalile. Tule kirjuta mu fesaris kommentaari, kellel sa käest kinni võtaksid, et sinna minna ja nii ongi. Mingeid muid lollusi tegema ei pea.

Ahjaa, ma olen ju ise ka sellel ürral laval. Tule vaata, mis komejanti seal teha annab. Jätan ilmselt sama fraki endale selga ja tulen otse aastavahetuse peolt!

Jälgi
Teata mind
guest
11 Kommentaarid
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
87

Kui FB pole, siis kas peab ise pileti ostma?

rahakratt

Muidugi. Tegelt võid siia alla ka kirjutada.

87

Sel juhul võtan vennal käest kinni ja tuleme 🙂

Kaire

Osaleks ka siin ja võtaks kaasa mehe 🙂

Kreek

Mina tahaks osaleda Kaidoga koos.

Kreek

Mina osaleks Kaidoga.

rahakratt

Palju sul neid Kaidosid on?

Erik

Mina võtaksin kaasa sõbra, kes on hetkel veel investeerimiskauge.

Yksk2ks

Võtaksin hea sõbra, Madise kaasa, aitäh

Kristel

Ma saadaks noore sugulase koos kaaslasega:)

Liina

Krabaks härra kaasa…näiteks enda oma 😉

11
0
Ära mõtle, kohe ütle!x
Scroll to Top